Voetbal International

Home / Nieuws

FC Twente is erg snel klaar met pover FC Emmen

24/09/2008 20:32

FC Twente hoefde niet bang te zijn voor een bekerstunt van FC Emmen. De Tukkers hadden binnen een half uur een comfortabele marge te pakken en liepen zonder al te veel moeite uit naar een
5-0 zege.

Theo Janssen stond aan de basis van de simpele overwinning. De middenvelder raakte al vroeg in de wedstrijd uit een vrije trap de paal en mikte even later wél raak, opnieuw uit een vrije trap: 0-1.

Youssouf Hersi ontdeed het duel van alle spanning door in 26ste minuut knap raak te koppen na een fraaie pass van Janssen. Emmen kwam totaal niet in het stuk voor en mocht van geluk spreken dat Twente het na de 0-2 rustig aan deed.

De gasten scoorden na rust nog driemaal. Stein Huysegems promoveerde een lage voorzet van invaller Jeroen Heubach tot doelpunt en Eljero Elia bepaalde de eindstand met twee goals op