Voetbal International

Home / Nieuws

Rocchi en Pandev zetten Lazio op voorsprong tegen Juve

03/03/2009 23:38

Lazio Roma heeft de eerste halve finale om de Coppa Italia tegen Juventus met 2-1 gewonnen. Goran Pandev en Tommaso Rocchi hielpen de Romeinen in de tweede helft aan een voordelige marge.

Juventus, dat net als Lazio enkele vaste waardes aan de kant had gelaten, was na ruim een half uur op voorsprong gekomen. Op een volley van Marco Marchionni had Lazio-keeper Nando Muslera geen antwoord gehad. De thuisploeg stelde na rust orde op zaken. De treffers van Pandev en Rocchi (foto) bezorgden Lazio de verdiende zege, die op 22 april in Turijn moet worden verdedigd.